Acca Edge от betfair – Подсигурен залог

Бетфеър Acca Edge е нова услуга предлагана от Betfair. Подсигурете своята комбинация и вземи залога си обратно в кеш, ако един от твоите мачове е губещ.  С лицензираният Бет феир рискът е намален до минимум, а и не само за футбол, но и за спорт от други видове залози.

Българските играчи на спортни залози в сайта на Betfair ще намерят опцията Acca Edge когато селектират срещите на които ще заложат. Ака Едге ще се появи като част от вашия фиш. Появява се автоматично като част от фиша в долния ляв ъгъл като жълта икона със светкавитца и пише EDGE.

Как работи Acca Edge?

  • Добави селекции към фиша си както обикновено. Класираните залози ще имат знака на Ака Edge до тях.
  • Приложи Aka edge върху твоите залози. Това ще обнови селекциите ти.
  • Постави залога си след като Edge вече е приложен.
  • Вземи залогът си обратно в кеш, ако само ЕДНА селекция е неуспешна.

Важат обаче правила и условия за използването на тази услуга:

За да използвате този страхотен продукт ще трябва да селектирате минимум три комбинации от срещи. Може да изберете всички спортове и пазари от секция Спорт, както и двубоите на живо. Няма минимални коефициенти които са задължителни при Acca едге на Бетфеър. И най-важното в случая е че може да използвате услугата Cash Out, но за съжалние услугата ака едге няма да е валидна.

За повече информация прочете в сайта на бетфаир. Там също ще намерите дадени примери както и вероятно потенциални печалби. Ние ви препоръчваме да разучите всичко много внимателно преди да използвате тази готина услуга. Услуга не е достъпта в секция Борса за залози.

Бет фаир има и други услуги Price Rush , Златни голове, Кеш Аут и други промоции. Регистрирай се и вземи своя бонус код веднага на твоя емайл адрес. Ако имате проблеми се обърнете към българския екип, като се включите с чат на живо.